Libris Taloussanomat Helsingin OP Elisa Eastway Accenture S-ryhmä Kemira Helsingin Sanomat
Suomi
Svenska
English
Tietoa kävijälleKumppanitYritysmyyntiMediaTietoa juhlaviikoistaYhteystiedotPalaute
EtusivuTeatteri, tanssi, sirkusKlassinen musiikkiHuvilaKuvataideLasten juhlaviikot
Art goes kapakkaFlowRunokuuUmo Jazz FestViapori JazzTaiteiden yö
Näytä Kaikki esityksetPäivämäärän mukaan
Tietoa kävijälle
Liput
Esityspaikat & kartta
FAQ
Liput
Juhlaviikkojen liput Lippupisteestä

Puhelinvaraukset

Puh. 0600 900 900 (1,50 e/min + pvm) joka päivä klo 7-22. Liput on lunastettava 10 päivää varauksesta ja viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä mistä tahansa Lippupisteen myyntipisteestä (palvelumaksu 0,50 e/lippu). Liput voidaan toimittaa myös laskutuksella, toimitus postitse tai sähköpostilla (yksityisille 6 e/toimitus, yrityksille 10e/toimitus). Luottokorttimyynti kotimaahan 4,50 e/toimitus ja ulkomaille 20 e/toimitus, liput toimitetaan postitse.

Lipunmyynti internetissä
Tapahtumasivuilta löytyvät linkit Lippupisteen nettikauppaan www.lippu.fi, josta voi ostaa lippuja ja maksaa ne verkkopankkipalvelussa tai luottokortilla. Useimpiin tilaisuuksiin voi ostaa tulostettavan printtilipun (toimitusmaksu 1,50 e/lippu). Netistä ostetut liput voidaan toimittaa myös postitse (6 e/toimitus).
 
Itämerilippu = normaalihintainen lippu + 2 e
Maksamalla lippusi normaalihinnan lisäksi 2 euroa osallistut vaivattomalla tavalla ainutlaatuisen Itämeren ja sen uhanalaisten lajien suojeluun. Kemira lahjoittaa lisäksi jokaista ostettua Itämerilippua kohden 2 euroa WWF:n Itämerityöhön.

Ryhmäalennus
Vähintään 15 hengen ryhmä –10 %

Perhelippu
Juhlaviikkojen sirkusesityksiin on saatavilla perhelippu, jonka saa perhe, jossa on kaksi aikuista ja kaksi lasta (1-17v.).

Opiskelijat, varus- ja siviilipalvelusmiehet ja alle 18-vuotiaat
Edullisin ilmoitettu hintaluokka. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu määrä osaan katsomoa. Alennukseen oikeuttava kortti on esitettävä lippuja lunastettaessa.

Eläkeläiset
Kahden euron alennus normaalihintaisesta lipusta klassisen musiikin konsertteihin sekä tanssi-, teatteri- ja sirkusesityksiin.

Viisi lippua -10 %
Ostaessasi Lippupisteestä samalla kertaa lipun vähintään 5 eri tilaisuuteen, saat 10 % alennuksen normaalihinnasta.

S-Etukortilla etuja
S-Etukortilla ilmainen sisäänpääsy Taidehalliin 1.-2.9.

Ammattilaisalennus
Klassisen musiikin konsertteihin sekä tanssi-, teatteri- ja sirkusesityksiin myönnetään ammattilaisalennus. Perushintaisista pääsylipuista myönnetään n. 15% alennus seuraavien korttien haltijoille 1 lippu/kortti: Muusikkojen liiton jäsenkortti, Teatteri-kortti, Suomen elokuva- ja videotyöntekijöiden kortti, Yleisradio tuotantotyöntekijöiden kortti ja TAKU ry:n jäsenkortti. Lippuja rajoitetusti.

VIP
Tarjoa elämyksellinen ilta yhteistyökumppaneillesi tai vietä rento ilta työporukan tai ystäviesi kanssa. VIP-paketteja saatavilla kaikkiin Huvila-iltoihin ja Collectif AOC:n esityksiin Meripuiston sirkusteltassa (ei koske Perhepäivää 26.8. eikä Huvilan ilmaispäivää 2.9.). VIP-myynnistä vastaa Events Club >>
 
Lipunmyynti tapahtumapaikoilla
Lippukassat avataan tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Lahjakortit
Lippupisteessä on myynnissä myös 10-80 euron arvoisia lahjakortteja Juhlaviikoille.