Libris Taloussanomat Helsingin OP Elisa Eastway Accenture S-ryhmä Kemira Helsingin Sanomat
Suomi
Svenska
English
Tietoa kävijälleKumppanitYritysmyyntiMediaTietoa juhlaviikoistaYhteystiedotPalaute
EtusivuTeatteri, tanssi, sirkusKlassinen musiikkiHuvilaKuvataideLasten juhlaviikot
Art goes kapakkaFlowRunokuuUmo Jazz FestViapori JazzTaiteiden yö
Näytä Kaikki esityksetPäivämäärän mukaan
1000 perhettä - maailman perhealbumi
1000 Families – The Family Album of Planet Earth on valokuvaaja Uwe Ommerin pitkäjänteisen työn tulos. Saksalainen Ommer kiersi neljän vuoden aikana viidessä maanosassa, yhteensä 130 maassa, ja ikuisti filmille tuhat ainutlaatuista perhepotrettia. Näyttely on nähty viime vuosina eri puolilla maailmaa, muun muassa Saksassa, Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa.

Perheet on ikuistettu omassa kotiympäristössään, käyttäen samaa kameraa ja valaistusta valkoista taustaa vasten. Jokainen perhe kuvastaa aidosti ja ajankohtaisesti yhteisönsä kulttuuria ja elämäntapoja vuosituhannen vaihteessa. Näyttelyn tuhannesta kuvasta Tokoinrannassa on esillä 50 kappaletta. Kaikki 1000 kuvaa ja kuvien perheiden esittelyt löytyvät näyttelystä tuotetusta kirjasta, joka on myytävänä Juhlaviikkojen ajan Huvilassa ja Diivari Kopissa (Porthaninkatu 3).

Perhepotretti-työpaja Taiteiden yönä 24.8. klo 18-01
Millainen on sinun perheesi ja keitä siihen kuuluu? Kuvauta oma “perheesi” ja vaikuta siihen, miltä Helsingin perhekartta näyttää. Valokuvaaja Perttu Saksa ottaa yleisöstä perhepotretteja. Kuvattavat perheet saavat mukaansa valokuvaprintin. Kuvia voi ihastella 27.8.2007 lähtien myös osoitteessa www.HS.fi/juhlaviikot.

Monikulttuurinen tapahtuma sunnuntaina 26.8. klo 14-18
Esiintyjinä mm. Mana ’O Laka, Kassandra, daMostHatedCru. Ruokamaistiaisia maailmalta, tanssikursseja ja tekemistä koko perheelle.

1000 perhettä - maailman perhealbumi -näyttely on ilmainen ja avoinna ympäri vuorokauden 2.9. saakka.

Näyttely toteutetaan Helsingin juhlaviikkojen ja Ylen Hyvä Säätiön yhteistyönä Ulkoministeriön tuella. Ylen Hyvä -säätiön yhteistyökumppani näyttelyn toteuttamisessa on belgialainen Echos Communication.

Ylen Hyvä -säätiö on YLEn ja yhdeksän kehitysyhteistyöjärjestön (SPR, UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, Pelastakaa Lapset, Suomen Lähetysseura, Fida International, Plan Suomi Säätiö, Kansainvälinen Solidaarisuussäätiö ja SASK) yhteistyöjärjestö, joka kerää varoja kehitysmaiden lasten auttamiseksi ja tiedottaa kehitysmaiden tilanteesta.

Kuva: Besseta, Niger, 20.7.1997


Tapahtumapaikka
Tokoinranta

Tapahtuma-aika
ma  6.08. - su 2.09. 

Liput
vapaa pääsy

Elokuu / Syyskuu 2007
matiketopelasu
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31   1   2